Szőrformák: közvéleménykutatás

mellkas4

Talán még emlékeztek arra a bejegyzésünkre, amelyben a Braun felméréséről adtunk hírt. Ebből az derült ki, hogy a brit lakosság körében melyek a legnépszerűbb felsőtest szőrzet formák. Gondoltuk saját kis házi felmérésünkben megkérdezzük olvasóinkat is, ők melyikkel rendelkeznek. Ezzel párhuzamosan pedig elindítottunk egy közvéleménykutatást a hölgyek körében is, hogy nekik melyik tetszik a legjobban.
Emlékeztetőül az öt alapvető szőrzet típus:

Először nézzük a számokat:

Könnyen észre vehető, hogy Faforma esetén nagyjából egymásra találhat a kereslet-kínálat.
Jóval kevesebb azonban a férfi Csiga, mint ahány nőnek tetszik, viszont jóval több a Szőnyeg. Számomra meglepő, hogy senki sem szavazott a gyapjúpulóverre, egyik nem közül sem. Nem merik bevallani? Szerintem, ha végig gondoljuk, mindenki fel tud idézni egy ismerőst, barátot, kollégát, aki ezzel a szőrformával rendelkezik.

Készítettünk egy kimutatást arról is, hogy a hölgyek életkora alapján hogyan változnak a kívánalmak.

Ha megnézzük a táblázatot, a Csiga és a Fa közel azonos szintről indul, de míg a Csiga veszít a népszerűségéből, addig a Fa szárnyal az idősebb hölgyek körében. A Szőnyeg az életkor előrehaladtával egyre népszerűbb, az Erős Felső viszont egyre kevésbé.

Végül összevethetjük az eredeti brit felmérést a magyarral:

Ezek szerint a briteknek sokkal jobban tetszik a bundásabb felsőtest, hiszen a Gyapjúpulóverre, a Szőnyegre és az Erős Felsőre is jóval többen szavaztak, mint a magyarok. Talán a hűvösebb időjárás teszi. Ezzel szemben a Csiga és a Fa sokkal kisebb népszerűségnek örvend, mint nálunk. Bár végülis odakint is a Fa nyerte meg a szavazást, de messze nem akkora előnnyel.
Összességében elmondható, hogy a természet által a férfiaknak adott szőrformák, és annak rajongói majd minden esetben tudnak találkozni. Valakinek egyszerűbb a dolga, van akinek többet kell keresgélni. De azok se keseredjenek el, akik a kevésbé népszerű szőrformákkal rendelkeznek. Rengeteg szőrtelenítési módszer ismert a kívánt forma eléréséhez, több szőrből könnyen lehet kevesebbet alkotni.

Share Button